Küldetésünk

Az informatikai és adatbiztonság teljes körű megteremtése.
Küldetésünkkel a Pareto-elv szerint megfogalmazott megállapítást képviseljük, mely szerint az elektronikus információs rendszerekben található sérülékenységek 80%-át az erőforrások 20%-ának felhasználásával javítani tudjuk.

Kik vagyunk mi?

A SysOp-Sec Kft. fehér kalapos, minősített etikus hackerekből, információ és informatikai biztonsági szakemberekből áll.
Szakértőink között több tízéves tapasztalattal rendelkező munkatársak dolgoznak, akik tevékenyen részt vállaltak egyedi módszertanunk kidolgozásában, annak gyakorlati alkalmazásában, az információbiztonsági szabályozási környezet előkészítésében és végrehajtásában. Elméleti tudásuk és gyakorlati tapasztalatuk komoly garanciát jelent az információbiztonsági megfelelőség szakértői szintű biztosítása érdekében.


Várjuk megkeresését az alábbi elérhetőségek egyikén, forduljon hozzánk bizalommal.

icon-contact-phone

 

 

Durmics Tamás – Ügyvezető
E-mail: info@sysop-sec.hu

SysOp-Sec Kft.
1027 Budapest, Erőd utca 16.
Adószám: 23780507-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-977696

 

 


Cégünk egy csapat etikus hacker tudására alapozva, saját metódus fejlesztett ki, mely eddig minden esetben hatékonynak bizonyult a ransomware-ekkel szemben.
Az adatok visszaállításának hatékonysága 90-100% közötti.


Eddig még minden megbízónknak tudtunk segíteni

Áraink

Felmérés, bevizsgálás díja: 40.000 Ft + ÁFA (az ár 1 db önálló eszközre /hdd, pendrive..stb/ érvényes)

Összetettebb rendszerek (RAID tömb, hálózati storage), több eszköz esetén minden esetben egyedi árajánlatot adunk.

Az adat-visszaállítás díja függ a fájlok számától és a tároló egység nagyságától, de általában 40.000 – 200.000 Ft + ÁFA összegig terjed.
Amennyiben a felmérés után igénybe veszi az adat-visszaállítás szolgáltatásunkat, úgy a bevizsgálás költsége (40.000 Ft + ÁFA) levonódik a végösszegből, tehát annyival kevesebbet kell majd fizetnie.

Garancia

A bevizsgálási díjon felül egyéb összeget csak abban az esetben kell fizetni, ha a visszaállítás sikeres volt.